Select Menu

Slider

könyvek

szerző

Sport

Gazdaság

Fotóalbum

Vendéglátás

Videók

» » » » » Lakó Péterfi Tünde: Tündi-Bündi Szösszenetek
«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés

Kiadó: Neo-Transzilvanita Irodalmi Páholy
Szerkesztette: Bencze Attila

Rekeszizmot dolgoztató, humoros az egyik, szemet nedvesítő, megható a másik. A szerző írásait mindig is örömmel olvastam. Ajánlom ezt a kötetet azzal a szeretettel, amely felébred az emberben, és érzelem hullámmal önti el, olvasva e novellákat. Sugárzik a jóság, a jóindulat minden mondatból, ugyanakkor mosolyt, sokszor nevetést vált ki egy-egy mozzanat, éreztetve az olvasóval, hogy érdemes akár magunkat is hangosan kikacagva megoldani az élet gondjait. 
(Dezső János)

Amikor olvasom valakinek az írását pillanat alatt eltűnik körülöttem a világ, megszűnik minden s rövid időn belül abban a világban élek amit olvasok. A boldogság képessége ami az író legnagyobb tehetsége aki úgy visz át egy másik világba, hogy szinte észre sem veszed. Ez a tehetség... amikor úgy mond el egy szuszra valamit... mintha azt Te is el tudnád, és el akarnád mondani de vajon hogy és milyen formában nem is jutott eszedbe... mért csak neki?  Amikor egyetlen hosszú mondatban megtanít bennünket, feloldani egy társadalmi problémát, amikor abban az egy mondatban benne van a szülőföldünk múltja, jelene és a jövője is. Amikor egy „harisnya” megold egy horderejű kérdést vagy helyreteszi a grófkisasszonyt.
„Akit a nép ajkára vesz, vállára veszi azt, akit a nép vállára vesz, szívébe zárja azt”, írja Váci Mihály... s Te itt vagy és ott... itthon is és otthon is... a szívekben, a szívünkben. Úgy ajánlom a könyvet mint kedves szeretett, rég nem látott, hazatérő gyermekemnek ajánlom a friss ropogós kenyeret, a meleg friss tejet, a szép anyai szót s a szülőház soha ki nem hűlő hazaváró szeretetét... tiszta szívből.
(Kenesei Aurélia)
Ára: 2000 forint + postaköltséggel
Rendelhető: info@polusonline.com

«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés