Select Menu

Slider

könyvek

szerző

Sport

Gazdaság

Fotóalbum

Vendéglátás

Videók

» » » » » Várnay-Nagy Orsolya: Rózsatükör
«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés

Versei tanító erővel bírnak, s verseiből lelkierőt meríthetünk saját párkapcsolati nehézségeink idején is. Felhívja a figyelmet a házasság szent kötelékére és annak betartásának fontosságára. Művein keresztül azt hiszem minden ember egy kicsit magára és szerelmi életére ismerhet, hiszen sokszínű alkotásai az együttlét vonzatos problémáit teljes körűen taglalják, körüljárják azt.
A szerelmes versek mellett Orsolya nagy hangsúlyt fektet a minket körülvevő csodálatos természetre. Tájleíró és a természetet bemutató verseit nagy részletezettség, érzékletes képi világ jellemzi.
Líráiban Orsolya mindvégig hangsúlyozza az Isteni teremtő erő ottlétét, mind filozófiai, mind természeti síkon. Hálát ad az Úrnak mindazért, amit létrehozott, és figyelmeztet minket ennek tiszteletben tartására.
Alkotásai egyszerű, részleteiben filozófiai elemeket tartalmazó – érthető – népi lírák, melyek a költőnő kérdései a párkapcsolat, a szerelem miértjéről és hogyanjáról. Egyáltalán a filozófiai síkon értendő életről.
Várnay – Nagy Orsolya líráiban felkelti az olvasó figyelmét és válaszokat keres általánosan elfogadott társadalmi normatívák hiányosságainak okára, és ezen alapszabályok be nem tartására. Épp úgy, ahogyan mindannyian válaszokat keresünk az élet alapvető lét-kérdéseire.
Lakonikus és kimerítő bevezetőm után, hadd ajánljam figyelmébe Várnay – Nagy Orsolya verseit.
Ára: 1000 forint postaköltséggel
Rendelhető: info@polusonline.com

«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés